Wij zijn: Hét vrije ontmoetingsinitiatief in Amsterdam voor en door autistische LHBTI+’ers!

"We are Au-Some! Who are you?"

Wij zijn: Hét vrije ontmoetingsinitiatief in Amsterdam voor en door autistische LHBTI+’ers!

"We are Au-Some! Who are you?"

Locatie en routebeschrijving

Locatie

Wij zijn iedere maand te vinden in de ruime maar toch charmante en gezellige Buurtsalon Jeltje in Amsterdam-West. Niet alleen is deze rolstoelvriendelijke benedenlocatie van een mooie bar en alle andere gemakken voorzien; hij bevindt zich in een rustige omgeving met voldoende buitenruimte om te kunnen ontprikkelen wanneer wenselijk. Zo heeft elke bezoeker de maximale vrijheid om volkomen zichzelf te zijn! Meer informatie over de locatie vind je op www.buurtsalonjeltje.nl.

Routebeschrijving voor openbaar vervoer:

Er stoppen diverse trams vlak bij onze locatie. Ze zijn op onderstaande routekaart met rood omcirkeld. Zo is het enkele minuten lopen naar onze locatie vanaf tramhalte J.P. Heijestraat. (tram 1) Onze locatie bevindt zich op 5 tot 10 minuten loopafstand vanaf halte Overtoom (tram 3 en 13) of halte Nicolaas Beetsstraat (tram 7 of 17)

Tram 1 en 3 stoppen bij het treinstation Amsterdam Muiderpoort, en tram 13 en 17 vertrekken vanaf Amsterdam Centraal.

Routebeschrijving voor auto:

Indien je van buiten Amsterdam komt, is het verstandig om de drukke binnenstad te mijden. Parkeren voor de deur kost 6 euro per uur (peildatum: december 2022) en is dus af te raden. Parkeren kan, in combinatie met een OV-reis in Amsterdam, in het weekend voor 1 euro per 24 uur in een van de P&R-locaties. Vanaf P&R Bos en Lommer kan dan bij halte Bos en Lommerplein tram 7 (richting Azartplein) worden genomen. (uitstap bij Nicolaas Beetsstraat, zie verder hierboven)

Meer info over de P&R-locaties in Amsterdam vind je op https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeren-reizen/

Foto’s van onze vaste locatie

Contact

Au-some

Social

Neem contact met ons op:

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.